LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI SUNUMLARIMIZ

Coğrafya öğretmenimiz Rabia Mete; öğrencileri Rümeysa Kılıç, Başak Arslan, M. İkbal Akel, M. Kayra Biçer, Muhsin Kara, M. Semih Şahin, Ceren Demirci ve Davud Yanak ile birlikte "Kentleşme ve Çevre Kirliliğinde Kahta Örneği" adlı sunumlarını saha çalışmalarından örneklerle birlikte üç etapta gerçekleştirdi.

Biyoloji öğretmemiz Erdinç Ünal Çarşanbalı; öğrencileri Berfin Kabul, Osman Güler, Hacı Yusuf Ergin, Yusuf Tanrıverdi ile "Su Kirliliği" başlığını inceledi.

Matematik öğretmenimiz Özgür Aydın; öğrencilerimiz Y. Eren Baykurt, Berat Akboğa, Osman Yılancı, Abdulsamet Mutlu, Y. Emre Kılınç, M. Talha Alan ve M. Gazi Akel ile "Toprak Kirliliği çalışmalarını yürüttü.

İngilizce öğretmenimiz Hanzade Akkadın Erdoğan; öğrencileri Medine Kılıç, Elif Çoban ve Elif Şahin ile birlikte "Görüntü Kirliliği" çalışmalarını tamamladı.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet Arutay; öğrencileri Selcan Turan, Sümeyye Boran, İlknur Çoban, Fatma Zehra Bozkurt ve Habip Buz ile birlikte "Kentleşmede Yatay ve Dikey Mimari Arasındaki Farklar" hakkında sınıflarını bilgilendirdiler.

Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI SUNUMLARIMIZ

Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 14:39 - Görüntülenme: 47