KAHTA ANADOLU LİSESİNDE LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Liselerde bilim uygulamaları kapsamında "Çevre Kirliliği ve Kentleşme" konusunu birçok alt başlıkta inceliyoruz.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Raife Tuğba Öztürk; öğrencileri Meyra Dündar ve Hilal Ekin "Çevre Kirliliği ve Kentleşmenin Tarihi Gelişimi" konusunda öğrencilerimize sunumlarını yaptılar.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Furkan Çoşkun; öğrencileri Evvel Yaren Çevik, Nathan Avan ve Belinay Karataş ile birlikte "Elektromanyetik Kirlilik" konusunu incelediler.

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nimet Seçkin; öğrencileri Yusuf Benek, Hayrunnisa Alan ve Yağmur Kavak "Hava Kirliliği" konusunu çalıştılar.

Matematik öğretmenimiz Nurcan Karakaya; öğrencileri Kenan Kılıç, Melike Kabak, Eylem Salar, Tuğçe Ataş ve Gülrana Demirgüç "Kentleşmenin İş Olanaklarına Etkileri" başlığını bizlere aktardılar.

Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bilime katkıları, çevre kirliliği ve kentleşmenin doğru yapılandırılması için verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

KAHTA ANADOLU LİSESİNDE LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024