DİVAN Ü LÜGATI’T-TÜRK HAKKINDA ÖZGÜN DENEME YARIŞMASINDA İLÇE 1.Sİ İKRANUR ERVA ŞAŞMAZ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin zenginlikleri" projesi kapsamında düzenlediği "Divan ü Lügatı't-Türk" hakkında özgün deneme yazma yarışmasında öğrencimiz Erva Nisa Şaşmaz ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor emeği geçen tüm öğretmenlerimize; hassaten edebiyat zümremize teşekkür ediyoruz.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 15:10 - Görüntülenme: 406